Popisi 173+ Nekretnine Fortenova Grupe

Popisi 173+ Nekretnine Fortenova Grupe. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Zanimljiv Biznis Fortenova Grupa Prodaje Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Njih Cak 117

Najcool Zanimljiv Biznis Fortenova Grupa Prodaje Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Njih Cak 117

Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.

16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Prodaje Se Ledo Fortenova Grupa Neki PonuÄ'aci Pozvani Na Dubinsko Snimanje

15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Da svoje upite šalju na. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora.. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Novac Krenula Prodaja Nekretnina U Vlasnistvu Fortenova Grupe U Ponudi Njih 117 Bit Ce Ih Jos

Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine... 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Ekapija Mk Group Becomes Co Owner Of A Shopping Center In Croatia

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …

Dionice Mercatora Prebacene S Agrokora Na Fortenova Grupu Akta Ba

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj... Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Fortenova Grupa Trzistu Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi 117 Nekretnina Vecernji Hr

Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u …

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora.

Naslovna Fortenova Grupa

Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Fortenova Group Extends Offer Of Properties For Sale

Da svoje upite šalju na. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:

Gotovo Je Cibonin Toranj Ide Na Prodaju Vlasnici Su Posao Povjerili Globalnim Konzultantima Za Komercijalne Nekretnine

Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Da svoje upite šalju na. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Fortenova Grupa Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u …

Fortenova Grupa D D Predstavila Financijske Rezultate

Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora... 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati.. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Leo Morozov Vienna Vienna Austria Professional Profile Linkedin

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …

Fortenova Grupa Preuzima Mercator Nakon Slovenije I Hrvatske Ulaze U Bih The Prestige

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Fortenova Grupa Preuzela Dvije Agrokorove Firme U Bih Akta Ba

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Fortenova Prodaje Cak 16 Nekretnina U Vlasnistvu Belja Plus

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Da svoje upite šalju na.

Fortenova Grupa Prodaje Svoj Dio Vlasnistva Ciboninog Tornja Suvremena Hr

Da svoje upite šalju na. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Novac Bivsi Agrokor Prodaje Stotinjak Zemljista Vila Farmu Poslovne Prostore

15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. Da svoje upite šalju na. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Podesavanje Brada Tofu Kompas Agencija Za Nekretnine Fiat Toro Com

15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina MeÄ'u Njima I Poljoprivredna Zemljista Poljoprivredne Vijesti Agroklub Com

Da svoje upite šalju na. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Da svoje upite šalju na. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda.

Fortenova Agrokor Krenula U Rasprodaju Nekretnina Pogledajte Ima Li Sto Za Vas Dnevno Hr

18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora.

Bacili Ste Oko Na Neku Od 117 Bivsih Todoricevih Nekretnina Pogledajte Gdje Ih I Za Koliko Novca Mozete Kupiti Tportal

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Da svoje upite šalju na.. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Fortenova Grupa Preuzela Dvije Agrokorove Firme U Bih Akta Ba

Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna... Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina Koje Nisu U Funkciji Privredni Hr

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Fortenova Prodaje Nekretnine U Ponudi I Stanovi U Mikulicima Bukovackoj Vecernji Hr

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Da svoje upite šalju na. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Galerija Fortenova Prodaje Nekretnine U Ponudi I Stanovi U Mikulicima Bukovackoj Str 6 Vecernji Hr

15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000.

Fortenova Grupa News

Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Da svoje upite šalju na. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Prodaja Ide Dalje Ekonomski Analiticar Rekao Koja Bi Se Kompanija Iz Fortenova Grupe Mogla Naci Iduca Na Bubnju Poslovni Dnevnik

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Fortenova Grupa Povecala Broj Nekretnina Koje Prodaje U Ponudi I Atraktivni Stanovi Te Poslovni Prostori

Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Crtati Opcenito Strasan Unos Nekretnina Laforet Paris20gambetta Com

Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Podesavanje Brada Tofu Kompas Agencija Za Nekretnine Fiat Toro Com

15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Da svoje upite šalju na. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Nekretnine Fortenova Grupa

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.. . 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Naslovna Fortenova Grupa

Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati.. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Da svoje upite šalju na. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.

Fortenova Ex Agrokor Prodaje 117 Nekretnina Nacional Hr

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. . Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Agrobiz Hr

18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Agrobiz Hr

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Da svoje upite šalju na. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u.

Fortenova Grupa Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr

Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo.

Ne Koriste Se Fortenova Grupa Dala 117 Nekretnina Na Prodaju 24sata

16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana... Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora.

Fortenova Grupa Prodaje Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Vupik Plus D O O

Da svoje upite šalju na.. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Da svoje upite šalju na. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.

Fortenova Grupa Trzistu Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi 117 Nekretnina Terracon Business News

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje... Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:

Novac Krenula Prodaja Nekretnina U Vlasnistvu Fortenova Grupe U Ponudi Njih 117 Bit Ce Ih Jos

Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Rasprodaja Beljske Imovine Baranja Hr

Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Da svoje upite šalju na. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Da svoje upite šalju na. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s …

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina Koje Nisu U Funkciji Privredni Hr

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Naslovna Fortenova Grupa

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda... Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Da svoje upite šalju na.. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od …

Fortenova Grupa Povecala Broj Nekretnina Koje Prodaje U Ponudi I Atraktivni Stanovi Te Poslovni Prostori Poslovni Dnevnik

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:.. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Naslovna Fortenova Grupa

Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora... 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora.

Fortenova Grupa Prodaje 117 Nekretnina Koje Nisu U Funkciji Privredni Hr

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Naslovna Fortenova Grupa

Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.

Fortenova Grupa Prodaje Svoj Dio Vlasnistva Ciboninog Tornja Suvremena Hr

16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Da svoje upite šalju na. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.

Galerija Fortenova Prodaje Nekretnine U Ponudi I Stanovi U Mikulicima Bukovackoj Str 3 Vecernji Hr

16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana... U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju Suvremena Hr

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: 15/10/2021 · fortenova grupa izvijestila je da je donijela odluku o prodaji uredskog prostora u njezinu vlasništvu u sklopu ciboninog tornja u zagrebu, a posredništvo u procesu prodaje povjereno je tvrtki colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo.

Fortenova U Zagrebu I Okolici Sad Prodaje Tri Luksuzna Stana 24sata

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel:. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u …

Naslovna Fortenova Grupa

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od ….. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda... Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje.

Fortenova Grupa Povecala Ponudu Nekretnina Za Prodaju

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Da svoje upite šalju na. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja.. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo.

Galerija Fortenova Prodaje Nekretnine U Ponudi I Stanovi U Mikulicima Bukovackoj Str 3 Vecernji Hr

Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u... Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja... 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.

Fortenova I Meggle Postigli Dogovor O Kupoprodaji Nekretnina I Proizvodne Linije Akta Ba

U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Budući da takvih nekretnina ima još, lista nekretnina namijenjenih prodaji redovito će se ažurirati. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u ….. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu …

Foto Pogledajte Stanove Zgrade I Kuce Koje Prodaje Bivsa Tvrtka Ivice Todorica Tportal

Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.. . Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj.

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi I Pet Iz Jaskanskog Kraja

Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo. Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. 22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda... Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja.

Fortenova Nudi Nekretnine Koje Nisu U Funkciji Na Listi Je 117 Nekretnina Poslovni Dnevnik

Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Ponuda nekretnina za kupoprodaju će se redovito ažurirati, pratite nas i dalje. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Tako će se ponude za kupnju nekretnina na ovoj. Ove nekretnine u vlasništvu su operativnih kompanija fortenova grupe te nisu u funkciji njenog poslovanja. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u sklopu ciboninog tornja. Privremena uprava agrokora je sjedište izmjestila na žitnjak jer je bilo.. Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu fortenova grupe u …

Nekretnine Fortenova Grupa

15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana. Time se ukupna ponuda nekretnina na ovoj stranici sastoji od gotovo 200 nekretnina ukupne vrijednosti veće od 139 milijuna kuna. Zagrebačka banka (trg josipa jelačića 10, zagreb, hrvatska) tel: Fortenova grupa je jedna od najvećih kompanija u jugoistočnoj europi i jedna od … 15/10/2021 · iz fortenove naglašavaju da grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.. 16/07/2019 · iz fortenova grupe za tportal pojašnjavaju kako je riječ o imovini koja više nije u funkciji, a u portfelju kompanija iz grupe našla se uglavnom kao posljedica agrokorovih akvizicija u prošlosti i mahom nikad nije bila aktivirana.

Fortenova U Zagrebu I Okolici Sad Prodaje Tri Luksuzna Stana 24sata

22/11/2019 · od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. Fortenova grupa je u srpnju ove godine pokrenula posebnu internetsku stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu … Iz fortenova grupe podsjećaju da već više od dvije godine kontinuirano provode proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u. Godine do svoga pada sjedio ivica todorić i gdje su prije nekoliko godina održavani intenzivni pregovori oko restrukturiranja ili propasti agrokora. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s … 18/10/2021 · fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja. Fortenova grupa je oglasila prodaju poslovnih prostora u poznatom zagrebačkom tornju cibona, gdje je vlasnik najvećeg dijela ureda, 76 posto, a u kojima je od 2000. Da svoje upite šalju na.

Popular posts from this blog

167+ Kameni Stolovi Za Vrt Svježe

Zbirka Dijelovi Stolice Svježe